måndag 14 juli 2008

Lapptäcken á la sygryn

Har sytt lapptäcken ikväll. Tycker det är skoj att använda det som blir över till något som detta. När jag tänker på lapptäcken, tänker jag lätt på dessa man ofta såg på 80-90-talet, på kuddar och överkast, med mycket småmönstrat och lapparna sydda i olika formationer. Sådan typ av lapptäcken är inte min grej. Jag tycker man ska ta vad man har, och inte vara så pedantiskt noga. Det blir finare då, enligt mig. Så här blev resultatet! Den ena, som är blandad i färgerna är vändsydd med vit bomullsflanell på baksidan. Den som går i gröna toner har en baksida av svart fleece, overlockad kant.

Dessa är till salu för 300:-/st
Mått ca: 55 x 65cm, passar bra till vagn, vagga, eller för bebis att ligga och sprattla på.

Så småningom kommer de alster jag har till försäljning hamna på en egen sida, nämligen sygryn.se, där jag startat en ny blogg! Det blir som en liten butik! Jag har haft lite problem med att få mitt domännamn att pekas mot bloggen, men det ska vara fixat senast imorgon. Hoppas det.

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Jösses! Du är så produktiv att man blir matt :-) :-) Skithäftiga lapptäcken!!! Gillar dem skarpt!

Syster Blå sa...

Så snygga!! Gillar båda två jätte mycket! Vad kul med en liten webbutik!!

Helene sa...

Vilka snygga lapptäcken!

AN.LO sa...

Jättefina! Gillar det gröna särskillt. Till min kaninbody i bloggen har jag använt ett ottobre-mönster, om det kan vara från 2006 kanske. /an.lo