söndag 25 januari 2009

Uggletröja med mjuka velourbyxor

Fortfarande har jag en del plagg att visa er som syddes innan jul. Mitt stora gryn var stort behov av både tröjor och byxor, och det blev några mjuka paket. Bl. a den här uggletröjan, som är sydd av jofotex röda uggletyg, och röd interlock från mjuka tyger. Till den sydde jag ett par röda mjuka velourbyxor. Det syddes några fler tröjor som matchar till de röda byxorna, som jag hoppas fånga på bild snart.


När inte dagsljuset hjälper till att ta bra bilder, så gör blixten bilderna så ljusa, och livlösa. Dessa bilder testade jag att ta utan blixt, vilket såklart gör dem suddiga, men det ger dem mer liv, tycker jag. Vad tycker ni? Fototips mottages tacksamt.


Till byxorna har jag använt mitt eget mönster, som börjar bli välanvänt. Jag har haft svårt att få till ett bra tröjmönster till stora tjejen, som är lång, men smal. Äntligen känner jag att den blev precis som jag ville. Hon har nu stl. 110, men jag har använt Meedoms form 1, stl. 98, som jag förlängt i både liv, och ärm.

6 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Herlig uglegenser!!

fnurr sa...

jag tycker det blir fint att ta utan blixt! mjukare och känslan får man ju fram ändå! fin tröja!

anna sa...

Fin tröja, fototips har jag inget, är jättedålig på att fota.

Syster Blå sa...

så fint!!

OttoPippi sa...

Ursöt modell i supersnyggt set!

Strömming sa...

Jättefina kläder!!

Jag brukar försöka slå blixten i taket eller väggen för att det inte ska bli så rakt på och hårt ljus. Men då krävs det ju att man har en extern blixt såklart.