lördag 3 januari 2009

Velourtunikor

Startskottet för 2009 har gått! Ett nytt år känns inspirérande! Som ett oskrivet blad. Många tankar och förhoppningar om vad jag vill göra med detta år!
Årets första dagar har ägnats åt familj och vänner. Vi har fortfarande några lediga dagar tillsammans att se fram emot. Det har inte sytts så mycket under dessa familjedagar, men jag har fortfarande några julklappsbeställningar att bjuda på:
En mamma som hade sett tunikan jag sytt till mitt lilla gryn, ville ha en likadan till sitt lilla gryn. Denna är sydd i stl. 86, i röd velour med applikation av en lyckoklöver i landskapstyget.

Samma mamma ville också beställa något till sitt stora gryn, och efter lite bollande av idéer, blev det en rosa velourtunika i samma modell(fast stl.98-104), med en hjärtapplikation av ett grön/rosa blommigt retrotyg. Hennes stora gryn gillar både hjärtan och blommor fick jag veta, och här blev det ju både och:-)


Under december månad har jag haft beställningsstopp, för att hinna med julklappsbeställningar mm.., men nu tar jag åter igen nya beställningar. Välkomna att höra av er, om ni har några funderingar!
Nu väntar en eftermiddag med god mat hos grynens morfar och mormor, med sällskap av grynmosters familj!

6 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Jättefint!!

Lilla K sa...

Fina klänningar båda två! Är suger på att sy något i velour, får se vad det kan bli av det... =)

Bustråden sa...

Vad fina de blev!

LinSar sa...

Jätte snygga

Susanna sa...

Söta! Gillar din klöverapplikation!

Susanna sa...

Skrev jag föresten att ringarna till napphållarna kom fram? De har de gjort! Tack så mycket!