måndag 13 april 2009

Så var påsken

Att påsken i år bjöd på underbart vårväder är det ingen tvekan om!
Påskaftonen tillbringades tillsammans med familjen och mina föräldrar i nationalparken Omberg. Där dukade vi upp en härlig påskbuffé i picknick-tappning. Sedan blev det lek och bus, en liten vandring till toppen av berget. En härlig dag som avslutades med att leta efter påskägg som påskharen gömt i bokskogen:)
Lek i härligt landskap!


Mitt lilla gryn i sitt nyaste sygrynalster: en elefantmössa.
Tanken var att jag under påskdagen och under denna annandag påsk, skulle fixa klart lite beställningar. Men jag började istället söndagen med att vakna med magont och feber. Så både igår och idag har jag har jag legat under täcket större delen av tiden. Det blev med andra ord ett snörpligt slut på en annars fin helg. Jag hoppas att orken infinner sig inom kort, för jag har en del obloggade alster att visa er!5 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Härliga bilder! Krya på dig!

stora lilla j sa...

Åh, vilka härliga bilder! Bor du i Ödeshög? (Omberg?) Där var jag mycket när jag var liten...

Retro Elephant sa...

Fina bilder! Ja påskvädret kunde man ju inte klaga på :)

Mamma Mia sa...

Omberg är ett perfekt utflyktsmål tycker jag, vi brukar försöka komma iväg n'r vårsolen börjar värma och fåglarna kvittrar. Har sytt en provhatt av mönstret jag bytte till mig av dig. Det var kul att sy men resultatet kan bli bättre så jag ska försöka klippa till och sy några fler.
Inte kul att vara sjuk. Krya på dig! Hälsningar Maria i Linköping

Tiro sa...

Så fin mössa! Jag älskar verkligen elefanttyget. Både jag och lilla Bus har var sin mössa i samma tyg.