fredag 26 juni 2009

Moln i sikte....

...men inte på himlen, för den är klarblå!
Däremot landade det lite molntyg från JNY i min brevlåda igår. Jag trodde inte jag skulle hinna sy något samma dag. Men eftersom det blåste en del igår, så torkade tyget i rekordfart efter att det fått snurra runt i tvättmaskinen några varv.
Jag beställde lite av alla tre färgställningar, och kunde inte riktigt bestämma vilken jag skulle börja med. Valet föll tillslut på det turkosa, till det gula kantband i ekologisk mudd.
Ett linne till min stora tjej. Hon har blivit helt linnetokig!

Och en t-shirt till min lilla tjej, med tryckknappar vid axeln.

Jag måste faktiskt erkänna att jag inte var särskilt sugen på detta tyg, när jag hörde att det skulle komma. Det kändes som att man sett moln förut, om man säger så. Men tillslut kunde jag inte låta bli att beställa några meter, och med facit i hand, så är ju tygerna så härligt fräscha, att jag inte ångrar mig:)8 kommentarer:

Belletrist sa...

Sommar, sommar, sommar! Så härligt med sommarkläder, verkligen jättefina!

Helena sa...

Kände precis som du när jag först fick syn på det här molntyget, men det har onekligen något alldeles extra! Fina plagg!

anna sa...

Jättefina!

Hello sa...

Jag beställde inte heller nåt till att börja med, för det kändes lite trist, men sen när alla började blogga om sina sydda plagg och så skulle husvagnarna komma också... 12 m tyg kommer vänta på posten när jag kommer hem från semestern...

Snyggt och fräscht med gult till!

Fia sa...

Fina! Jo, molnen liksom kryper inpå en..Jag ville nog ha dem direkt när jag såg dem, men visst har de suttit på tröjor förr...men de här molnen är liksom lite fräschare? Sen är det som någon annan bloggare sa, de har inget upp och ned och det är fint!

dillogdalla sa...

fine friske t-shirter!atig stoff!!!

Helena sa...

Snygga molntröjor!

florin sa...

WoW, vilka fräscha tröjor!

Jag var inte heller så sugen på moln men är glad att jag köpte liiite i alla fall för de är grymt fina!