fredag 29 augusti 2008

En pytteliten beställning!Dessa pyttesmå plagg är beställda som present till en pytteliten flicka, som nyss kommit till världen!
Tyget är ett underbart återanvänt tyg, som tidigare verkat som gardinkappa. Men jag måste säga att det gör sig bra mycket bättre på klänning och hätta. De är sydda i mina vanliga mönster. Jag skulle kunna sy hur många sådana här små klänningar och hättor som helst, det är ju så skoj!

9 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Så gulligt och fint!! Och syskonsetet här under och den gröna jackan är också väldigt fina! Det är så roligt när tex en gardin som kanske inte är så snygg som gardin kan bli ett jättefint plagg.

Syster Blå sa...

Så fina!!Vilket himla härligt tyg!!! Vart får du tag i alla fina tyger!? jag försöker ge mig ut på lite loppisar här & där, men tycker aldrig att jag hittar "gamla godingar".

Bubben sa...

Om jag hade haft en tjej hade jag kunnat gå över eld och vatten för att hon skulle få ha denna klänning och hättan. Så fint!

jejja_79 sa...

supersöt, passar ju som sagt mycket bättre som klänning och hätta än som gardin =) Vet du vart jag kan hitta mönster på hättor? Tack i förväg.

LumLum sa...

Supersöta!

Helena sa...

Gulligt! Undrar också vilket mönster du har använt dig av?

Helena sa...

Vilket mönster till hättan menar jag...

Sygryn sa...

Tack!
Mönstret till hättan är från "sy till barnen"av Gynther, men jag har ändrat en hel del. Kortat, breddat osv(har lite svårt att hålla mig till ett grundmönster;-)

sara sa...

fiiiiiiiiint.