lördag 30 augusti 2008

SkogshättaDet här skogstyget(som jag sett på lite olika bloggar på sistone) ligger mig varmt om hjärtat. Eller rättare sagt, jag älskar detta tyg. Om hjärtat kan slå volter när man ser ett tyg, så gör det det på mig när jag ser detta! Verkar det konstigt? Jag tror att några tygtokiga som läser håller med?!
Eftersom jag är så rädd om tyget är det roligt när det går att göra något litet med bra resultat. Den här hättan är gjord av spillbitar, och jag bara älskar den! Den här kommer lilla gumman få ha ofta i höst. Den är fodrad med bomullsflanell, så att den blir lite varmare.
Mönstret är från början Gynthers "sy till barnen", men jag har ändrat en del, höjd, bredd...

5 kommentarer:

Katarina sa...

Kikar in! Massa fina grejer har du knåpat ihop! Blev lite besviken att jag missat din Mumintunika-auktion på Tradera för den hade ju varit perfa till min kille - storleken var rätt och jag gillar verkligen mumintyget. Vi har samma tyg på ett litet barnörngott från min barndom här men det får vara kvar i den formen tror jag. :-)

Syster Blå sa...

Jätte mysigt tyg! Fin hätta och väldigt söt tjej!=0)
Förstår vad du menar med volter...
=0)

Skatan sa...

Hej och tack för hälsningen! Kul att du lämnade en rad så att jag kunde hitta hit :) Känner igen tyget i den söta lilla hättan. Tror att min syster hade ett sådant påslakanset på 70-talet...nostalgi!!

Sov gott,

Anna

Helene sa...

Tyget är helt underbart! Har ett örngott av det tyget men har inte vågat klippa i det än, men ibland tar jag fram och tittar på det och bara njuter av hur fint det är :) Hättan blev jättefin på din söta lilla tös!

Josefinaste sa...

Hej! Nu har jag hittat till dig och ville bara säga vilka fina saker du syr!!! Underbara! =)