måndag 25 augusti 2008

Mitt lilla gryn växer så att det knakar!

Tänk att en liten människa kan växa så fort. Mitt lilla busiga gryn har snart hunnit bli 5 månader! Det märks inte minst på att kläderna snabbt blir för små. Det är verkligen dags för lite mer i hennes garderob. Här har jag sytt ett par muddbyxor och en matchande dreggellapp i samma återanvända tyg som storasyster fick en skjortblus för ett tag sedan. Fin syskonmatchning med andra ord:-)
Som synes så gör dreggellappen verkligen nytta;-), och det är ju ganska bra om man kan slippa byta body flera gånger om dagen. Dreggellappen har jag skissat själv utifrån liknande modeller som jag sett lite varstans. Baksidan är i vit fleece, som håller lilla bröstet torrt.
Byxorna är mitt vanliga byxmönster, med mudd från Stoff och stil.

5 kommentarer:

prickig design sa...

Snyggt! Vilken liten sötis! Har ju själv en snart fem månader gammal plutt! Förstår inte riktigt hur väldresserad hon måste vara din lilla med tanke på hur du lyckas producera så mycket snyggt!

sygryn sa...

Ha ha! Ja, väldresserad kanske man kan kalla henne. Hon och storasyster sover från ca kl. 20-08, vilket gör att jag orkar fixa en hel del på kvällarna, dessutom tittar jag knappt på tv. Men det är väl inte värt att säga för mycket, för då börjar väl båda vakna om nätterna;-)

Retro Elephant sa...

Vilket sött litet gryn du ha och jo, dregellappen behövs :)

//Lina

OttoPippi sa...

Under min blogglediga långhelg har du gjort så mycket fint att jag inte hinner kommentera allt!!! Du är verkligen blixtsnabb och superduktig!!

Ensamvarginna sa...

Vilken fin liten bebis!
Roligt när barnen är matchade kan jag också tycka. Och dreggellapp är en nödvändig accessoar i de där tidiga månaderna, men ofta matchar den ju inte alls kläderna. Kul när man kan sy själv.