torsdag 9 oktober 2008

Mitt lilla sygryn!

En underbar promenad i krispig höstluft! Mitt lilla gryn befann sig i ett avkopplat tillstånd, någonstans mellan vaken och sovande. Iklädd sygryn, nästan topp till tå. Till och med napphållaren:-) Undantag för den stickade koftan. Den är inte mitt verk, utan den har min farmor stickat till mig en gång i tiden. Så roligt att kunna använda den igen.


9 kommentarer:

Syster Blå sa...

Men så fin!Mössan är så söt! och åkpåsen bara så snygg!!

Syster Blå sa...

...o tjejen helt underbar....

Retro Elephant sa...

Vilken sötnos!! Så fint med din åkpåse och mössa!

//Lina

jonnakaos sa...

Hej.
Jag har just länkat mig hit från "min dotter och jag" och kollat lite på dina inlägg. Blir riktigt imponerad över det du gjort. Gillar verkligen att du återanvänder härliga gammla tyger, som jag känner igen, som även jag har ligger i min tyghög. Lär kika in här igen.

NelloLi sa...

Ja det är fruktansvärt irriterande med symaskiner som bråkar..och alltid när man har massor att göra. Ska ner till Baboon med plyschbrallor i morgon. Väntar på härlig neanobelle plysch med.

Supersöt mössa och fin åkpåse!

LizA sa...

Vad kul att du är nöjd med bodyn, mindre kul med overlocken dock:( Har du bild på sygrynet i bodyn så får du gärna mejla:) Jag var för övrigt grymt sugen på att buda hem din fina skjortblus i skogstyget tidigare, men fick behärska mig då jag inte har någon som kan använda den än:(

Titti sa...

Jättefina saker & söt liten tös :-)

lilla hjärtat sa...

Men så söt...mössan var jättefin och åkpåsen är ju bara så snygg.

Visor från vinden sa...

Å så fint! :) Det här är verkligen något jag gillar Unika saker med tanke på miljön – kan inte bli bättre!
Tack din kommentar!