torsdag 4 december 2008

Frottébyxor i turkost

Om jag skulle välja två älsklingsfärger, så tror jag att det skulle bli turkos och orange. Dels ihop men också var för sig. Pigga och glada färger, som jag blir glad av. Jag hade turen att fynda en liten bit oanvänd stretchfrotté från 70-talet. Tygbiten var inte särskilt stor, och jag visste direkt att det skulle bli något till mitt lilla gryn.

Hon har flera bodys som passar till just turkost(bl a den hon har på sig, Plastisock från Baboon), och ett par användbara muddbyxor var solklara.

Jag har en liten bit till kvar, som jag tror skulle räcka till en slipover. Åh, vad jag känner för att sy det. Men listan är lång på vad som ska sys innan, och det är ju också roliga unika beställningar. Ikväll står det mönsterkonstruktion på schemat.

6 kommentarer:

Syster Blå sa...

Så söt!Ser ut att vara en lång tjej!

Evelina sa...

Vad fint!
& bodyn ser ju ut att passa perfekt, kul att se den "live".
Hoppas allt är bra med er!

fnurr sa...

håller med dig! turkost är verkligen snyggt! hur gammalt är ditt lilla gryn. hon verkar vara i samma ålder precis som lillasyster här hemma, som är 6,5 månader.

Sygryn sa...

Halloj!
Systerblå: Ja, hon är ett långt och slankt gryn!

Fnurr: Mitt lilla gryn har hunnit bli 8 månader, men det var nog en månad sedan detta kort togs(tar lite tid att lägga ut vissa skaer på bloggen ibland...)så åldern överenstämmer rätt bra.

Heilt spesiell sa...

Herlige klær og herlig snuppe!

Susanna sa...

Vilken härlig färgklick i höst/vinterrusket!