torsdag 25 december 2008

Julens klappar

Så var detta års julafton över, och vi klarade oss från feber!! Så skönt. I och med att vi hade i beräkningarna att delar av familjen kunde bli liggandes i feber, så sänkte vi ju våra förväntningar. Så när alla var pigga, så blir man så tacksam, och hela dagen blev så lyckad tillsammans med våra nära och kära. Även idag har vi haft en härlig eftermiddag med grynmammans kusiner och mostrar och morbröder:-) Verkligen roligt att träffas, eftersom vi inte ses så ofta.
Mitt stora gryn och jag pysslade några julklappar till grynens mor-, och farföräldrar och så grynmoster, grynfaster, och grynkusiner;-)
Det blev små linnehanddukar i gästhandduksstorlek(oj, vilket långt ord), sydda av en återanvänd linneduk. På handdukarna finns det redan handavtryck;-) nämligen mitt stora gryns. Tryckta med svart textilfärg.

Jag har fler inlägg på gång, med julklappar och beställningar som sytts inför jul. Dessa kommer så småningom.....men nu blir det en kväll i soffan, med stickning(!) av en mössa till mig, som kanske syns inom en snar framtid på en blogg nära dig;-)

4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Vilken underbar idé med handdukarna!! Måste kommas ihåg! God fortsättning förresten :-)

florin sa...

Fina handdukar! Jag har fått två av min brors döttrar med deras handavtryck och jag tycker så mycket om dem att de bara används som bakdukar här hemma :-)

Malvalin sa...

Vilken bra julklapp och användbar också.
Hoppas du är omgiven av tacksamma släktingar.
Kram och fortsatt god fortsättning!

Sygryn sa...

Ja, det är roligt när man pysslar användbara julklappar med barnen. Det är lätt att det pysslas för pysslandets skull, vilket såklart inte är fel. Men det är nog skoj för barnen att se "deras" grejor användas.