tisdag 26 maj 2009

Sufflett och vagnsdyna till Bugaboo Gecko

För ett tag sedan berättade jag att jag hittat en begagnad vagn, Bugaboo Gecko till mitt lilla gryn. Vi är supernöjda med vagnen, och efter lite funderande så har jag nu sytt en sufflett och en vagnsdyna till den.

Jag valde ett lite diskret yttertyg till suffletten, ett ekologiskt jeanstyg(certifierad med SKAL), och invändigt blev det lite mer färgglatt, ett återanvänt retrotyg(designat av Marjatta Metsovaara)
Till det, vita kantband. Dynan har ena sidan i det ekologiska jeanstyget och den andra sidan i det härliga regnbågsfärgade tyget. Suffletten kan man ju kanske tycka är en onödig grej att sy till vagnen då den vi hade var helt ok, men det är ju skoj! Dynan däremot är ju väldigt praktisk, då det blir väldigt smutsigt i vagnen. Den är ju då smidig att tvätta, istället för att tvätta klädseln.

Färgglatt och regnbågskänsla:)12 kommentarer:

Minelo sa...

Man blir verkligen glad av den!

anna sa...

Läckert! Vad duktig du är!!

Mockolini sa...

Super snyggt! Härligt med all färg, i vagnen!!

Doris_Assar sa...

Tjusig!!!

Anonym sa...

Jättefint!

LizA sa...

Kanonsnygg och färgglad! Själv har jag sytt en sufflett till min kompis BB Cam, men den är obloggad ännu. Vart har du hittat det snygga jeanstyget?

Strömming sa...

Supernsyggt! Så läckert med det färgglada inne i suffletten och på dynan. En dyna står högt upp på min sylista också, plysch är inte så tåligt mot smutsiga skor!

Retro Elephant sa...

Vilket proffsarbete!

//Lina

Madelene sa...

Nice ;0)Jag har fortfarande inte skrotat min gamla vagn...men det närmar sig en bugaboo här med

Jenny sa...

Fint! Vi har också en bugaboo gecko och jag har sytt flera suffletter till den. Det är ju så roligt!

SiriR sa...

Stilig! Ser jo ut som om vognen er kjøpt slik!!

h. sa...

Supersnygg och välgjord! / Hanna