fredag 18 september 2009

Napphållare att bli glad av!

Älskar man dessa tyger, kan man inte annat än att bli glad av dessa napphållare! Jag blir det i alla fall. Det är så härligt när så små gamla tygsnuttar, förvandlas, till något annat och får ett nytt liv i en nyttopryl som napphållaren. Oumbärlig under en tid av nappanvändningen, om ni frågar mig. Framförallt på resande fot i vagnen eller bilen, är det perfekt att ha napphållaren till hands, så att man slipper dels smutsig napp, men också farligt letande under bilkörning.

Dessa kommer att finnas hos Ekologiska små, inom kort. Det går också att beställa, av mig.

Vill man sy sina egna napphållare, så säljer jag de svarta ringarna som man har runt knoppen på nappen. De är livsmedelsgodkända. Mer info hittar du här.

Hoppas att ni får en riktigt skön hösthelg!6 kommentarer:

anna sa...

Jättefina!!

Kattching sa...

härliga små karameller! :)

Jes sa...

Vilka härliga napphållare, helt underbara färger!!!

Sandra sa...

Så fina! Hur långa bör man göra dem? Är sugen på att testa.

Beata sa...

Verkligen jättefina! Jag har funderat lite på att sy napphållare till några barn i min närhet. I så fall återkommer jag med en liten ringbeställning. Jag funderar dock på vilka klämmor men ska använda, är vanliga, som man kan köpa i sybehörsaffärer säkra? Jag menar utan farliga smådelar som kan trilla loss. Mina barn drog ibland loss sina napphållare och stoppade klämman i munnen.

Lilla Gryn sa...

jättefina!!