söndag 3 augusti 2008

Många elefanter






Efter en underbar semestertripp, vid en sjö, med strålande solsken varje dag, är vi nu hemma igen!

Innan vi åkte iväg sydde jag de första plaggen av det bruna elefanttyget. Det blev en t-shirt i all enkelhet till storasyster, och en bodysuit till lillasyster. T-shirt-mönstret ät ritat på fri hand. En bodysuit hade jag inte sytt tidigare, så jag ritade en kombination av favoriterna från småfolk, ej sikke lej, och katvig. Storasyster tycker det är skoj när de båda har plaggen på sig! Jag sydde den i ca stl.74. Den är alltså lite stor ännu, men kommer att passa perfekt till hösten förhoppningsvis.

Det har också blivit ett påslakan till barnvagn, i det underbara återanvända retrotyget med orange elefanter. Detta är en beställning som redan skickats iväg.

6 kommentarer:

jejja79 sa...

älskar syskonmatchningen, helt underbar. bodysuiten är helt fantastisk, har länge velat sy en, men inte riktigt vågat mig på det. kanon

Vindling sa...

Jättefina. Elefanterna är härliga.

prickig design sa...

Superfin syskonmatchning! Gillar det... på tal om syskonmatchning... är det inte en me&i- filt i bakgrunden?Ska hämta min provkollektion idag från just me&i...Är såååå nyfiken alltid lika spännande!!!=0)

prickig design sa...

...glömde att säga: fin fint påslakanset!! Vart har du fått tag i det tyget??Är det ett gamalt tyg?

prickig design sa...

..oj!Förlåt... Det stod ju "återanvända retrotyget"! Är inte alltid läskunning!=0)

Syserine sa...

Jag gillar bodysuiten!! Bästa bebisplagget, men jag har fortfarande inte tord sy någon... Lägger en länk till din sida från min blogg, hoppas det er ok!