torsdag 20 november 2008

En tröja till grynpappan!

Grynens pappa, min käre sambo, har äntligen fått en tröja. Tänk att det skulle ta en sådan tid för mig att få den sydd. I somras började han prata om att han gärna ville ha en enkel svart fleecetröja, utan "kruciduller". Ibland kan det vara svårt att hitta det enkla i klädaffärer. Ofta en massa tryck och annat om man hittar en modell som passar. I det här fallet var det så. Och ikväll svängde jag ihop denna. Med luva utan snoddar, och enkelt fållad utan mudd. Helt i grynpappans smak.

Han blev glad och helnöjd, och började genast prata om andra tyger och färger i samma modell. Nästa gång ska jag nog inte vänta lika länge, med att uppfylla önskan;-)

10 kommentarer:

Erica/Bubben sa...

Vad kul att han gillade den. Ska inte visa detta inlägg för min sambo, då blir nog min sylista allt för lång :)

Heimlaga sa...

Sällan man ser herrkläder i sybloggarna. Roligt!

lilla hjärtat sa...

Håller med, det är inte många av våra gubbar som lägger in en beställning ; ) Tröjan blev ju jättebra. Konstigt att vissa saker ska ta sådan tid. Min har mest åsikter om det jag syr till vår son. Ibland är det lite roligt när han vill vara med att bestämma färg osv.

Anonym sa...

vilken snygg karl!...Jag menar tröja:)

Malvalin sa...

Jättefin pappa!
Jag är förfärligt imponerad av hur du hinner med allt.

Syster Blå sa...

Den ser super ut! Ja, håller med Malvalin, var får du tiden ifrån? Antar att du också är mammaledig med ditt lilla gryn. Mitt vill ofta hänga på armen och då blir det ganska svårt att sy... Prövade en gång att ha henne på magen i bärsjal, men fick VÄLDIGT mycket hjälp då!! =0)
Trevlig helg!!

Ida sa...

jätte fin.. =)

Susanna sa...

Åh vad skön den tröjan ser ut!

OttoPippi sa...

Fin grynjacka på en fin grynpappa!! :-) :-)

Nina sa...

Åhh, den blev ju jättefin!Får dock lite dåkigt samvete, än så är det enda jag sytt till min man ett par fleecevantar, å det var förra året....