torsdag 27 november 2008

Skillingarydbyxor

Det här är ett par muddbyxor som jag sytt på beställning. En kompis till mig, har en kompis som nyligen fått en liten pojke. Det roliga är att mamman är från Skillingaryd!(det står Skillingaryd på vägskylten under kyrkan, klicka på bilden för att få den förstorad) Min kompis som ska ge dessa i present tingade en bit av detta tyg redan i somras för att vara säker på att få ett par passande brallor:-)
Tyget är återanvänt, och jag tror att det en gång var IKEA som sålde det, är det någon som vet?
Muddbyxorna är i mitt vanliga mönster, stl.62

8 kommentarer:

Amandha sa...

Skillingaryd tyget kommer ifrån IKEA precis som du trodde. Det är väldigt eftertraktat om du går in på tradera och söker på skillingaryd så ser du vad man får för en bit av tyget ;)

Lallis/Helene sa...

Vilka fina byxor, tyget är så himmla snyggt. Kul present eftersom mamman var från Skillingaryd :)

Skaparstigen sa...

Rolig idé och fina byxor!

Syster Blå sa...

Hade inte en aning om att det var ett IKEA tyg! Har själv budat på tyget på Tradera, men gav upp efter att det blivit ganska dyrt.
Fina brallor, vad glad mamman ska bli.Personlig present.

Sygryn sa...

Då var det som jag trodde. Jag hade turen att hitta två gardinlängder av detta för (håll i hatten..) 20:- !!!! Ibland har man tur, synd att jag inte köpte en trisslott denna dag;-)

Heimlaga sa...

Så roligt och snyggt1

lilla hjärtat sa...

Jättefina, roligt med personliga presenter.

Susanna sa...

Oj, vilken tur du hade som fick så mycket av det här tyget för en tjuga! Grattis till dig! Riktig fina byxor!!! Blir alltid så glad av att titta in på din blogg (även om jag ligger en hopplös vecka efter i mitt bloggläsande) du gör så fantastiskt fina saker!