tisdag 25 november 2008

Glada lapptäcken

Dessa två lapptäcken fanns också med i leveransen till Malvalin. De är båda sydda av återanvända retrotyger. Stoppade med återanvänd frotté. Det ena i soligt gula och röda nyanser, det andra i blå och lila nyanser.

Jag har sagt det förr. Jag älskar lapptäcken sydda av det som finns, kombinerade av olika färger och mönster. När jag syr lapptäcken får jag en liten kick! Att använda så många härliga tyger på en gång gör mig glad och ger mig tusen idéer på vad jag vill fortsätta med. Jag ska önska mig 48 timmarsdygn av tomten i år;-)

8 kommentarer:

Syster Blå sa...

ååå det röd/gula var helt i min smak!!! Det blåa var inte så pjåkigt det heller..!=0)

Retro Elephant sa...

Dina lapptäcken är alltid såå fina!
Keep up the good work!

//Lina

LinSar sa...

Jätte fina.Lycka till med säljandet

Anonym sa...

åå det var en bra julklapppsönskning, tror det ska bli min med :)
Fina täcken!

Lallis/Helene sa...

Sååå fina lapptäcken, vilka härliga färger och mönster. Jag ska nog också önska mig lite extra timmar varje dygn eller varför inte en extra dag varje vecka som man kan ägna helt åt att sy :)

Susanna sa...

Å så fina!

Jag fick en hel kasse klippta lappar härom veckan så snart ska jag också sy lapptäcken. Tror jag. Om jag hinner. Men dessa ökande verkligen min inspiration till det!

Anonym sa...

Hej Sygryn, jag köpte det gul-rosa soliga täcket och jag är såå nöjd! Ett unikt täcke helt i vår smak. Tack för att du gör så fina och inspirerande saker av gamla tyger!

Lycka till med allt i framtiden!
Sofia på mittimyllan.se

Sygryn sa...

Sofia: Tack! Vad roligt att det föll er i smaken! Åh vad mycket fint det finns på ert mittimyllan.se/Malin