måndag 23 februari 2009

Matchande snuttetrasor

Ett gäng med snuttetrasor som matchar lapptäckena i föregående inlägg.
De har en baksida av stretchfrotté i 100% ekologisk bomull. Mjuka och goá och vänliga mot det lilla barnet som ska ha dem intill sig.
De kommer att säljas i två-pack hos min nya återförsäljare; smartamammor.se, som beräknas öppna i april. Där kommer ni också att hitta alster från andra sybloggare.

9 kommentarer:

anna sa...

Jättesöta! Gillade speciellt den sista gröna!

anna sa...

Grattis till din nya återförsäljare btw :-)

OttoPippi sa...

Stan coolaste snuttefiltar har sett dagens ljus!!!

Henrietta sa...

Vilka härliga snuttefiltar!

Retro Elephant sa...

Ögongodis :)

//Lina

gosi sa...

Verkligen gosiga snuttefiltar till dom små grynen. Kul med en ny återförsäljare, lycka till! Har inte sett förrän nu att du är textillärare. Bra att veta när det ryker i tyg och maskin här hemma:) Man kan ju känna sig lite smått irriterad ibland när man inte kommer på bra lösningar.

Heilt spesiell sa...

Superflotte.Digger stoffene:)

E å e sa...

Vilka fina! Synd att Elsa redan snuttat in sin ikeagroda...annars hade jag beställt en direkt. Jag måste fråga var du har hittat ekologisk stretchfrotté?

/Lisa

Ingrid sa...

Jättefina! Såna skulle man ha! Jag har inte hört av mig och tackat för de fina dreggellapparna - jag är jättenöjd och använder dem flitigt! Tack! Hoppas på att få upp en bild på bloggen snart, men än så länge är fotoljuset inomhus för kasst... Vi längtar efter våren!