onsdag 18 februari 2009

Vilka godingar!
Här är några av tygerna som flyttat in i mitt(snart överfulla) skaparrum. Jag brukar vara ganska dålig på att uppdatera er på bloggen vilka tyger jag hittat, men på http://www.sygryn.se/ finns alla mina tyger. (jag har dock inte med enfärgade tyger, som oftast finns att få tag på i de flesta kvalitéter)
Det blå-lila-turkosa längst upp är nog min favorit. Det är rejäl bomull, i starka klara färger. Hela 4 gardinlängder! Lite av detta tyg har jag redan planer för. Alla dessa är i fint skick, alltså inte alls blekta. Det gröna, med vitt blomstermönster, var en gammal klädgarderob, som man förvarar kläder i t ex. förråd. För en tia blev den min, och väl hemma blev den slaktad. Det blev en hel del tyg av den:)
Till sist en fråga till er som får era tygbilder så fint ihop, med två-tre bilder/rad, hur bär ni er åt? Trots att när jag skriver inlägget, och bilderna är brevid varandra, så ställer de sig på varandra, när jag publicerar...?

10 kommentarer:

Katarina sa...

Åååå....vilka fynd!

Doris_Assar sa...

ÅÅÅÅÅhhhh vilka fina!!!! :-)

Lallis/Helene sa...

Fantastiska tyger!

Fredrik och Nina sa...

Ja jösses vilka godbitar!!

Ang bilderna så tror jag kanske att de andra redigerar i photoshop och sätter ihop bilderna där till en. Så gör jag ofta.

/nina

Y sa...

fina tyger!! den översta grönblommiga var rullgardin i mitt barnrum. Härligt att se tyget igen!

Heilt spesiell sa...

Nydelige!!Spesielt de øverste!!

Palven sa...

Kul att se tyget i den gul brända skalan. (Bild 3)
Jag hittade nämligen för en tid sedan samma tyg, fast i grönt, hos röda korset. Det blev bl a en klänning till min dotter.

Hello sa...

Vilka härliga tyger! Jag har samma favvo som du!

florin sa...

Vilka fina! Min favvo blir det gröna som är nummer två uppifrån. Mamma och pappa hade såna sängkläder när jag var liten och jag minns fortfarande hur gott de liktade fter att ha hängt ute och torkat på sommaren. DEt var sååå mysigt att krypa ner i de nytvättade, mjuka sängkläderna.

Kul att ditt gröna med vita blommor varit en klädgarderob för det har mitt oxå varit :-)

florin sa...

För att få bilderna brevid varandra måste du redigera i nått bildbehandlingsprogram. Det behöver inte vara i nått avancerat programm utan dte fungerar även med paint. Då blir det en del klippa och klistra men det fungerar om du inte har nått annat.