onsdag 3 september 2008

Blombyxor och TACKEtt par muddbyxor som jag sytt på beställning. Tyget är från en av min mosters gamla klänningar som jag tidigare berättat om. Jag tycker att detta tyg lyser upp så härligt med sina klara färger. Den vita mudden gör dem extra fräscha! Tänk om man hade några meter till av ett så härligt tyg som detta. Men, det var en klänning, och nu återstår några småbitar.
Jag vill också tacka för alla kommentarer och mail jag får kring det jag syr. Det är så roligt med beröm. Det ger extra inspiration, när jag sitter och syr, och jag vet att det finns folk, som ni, som tycker om det jag gör.
Jag har en räknare installerad på bloggen sedan ett tag, och jag vet att ni är ett ganska stort gäng som följer mitt skapande vid symaskinen.Men ni är trots allt ganska många som jag inte har en aning om vilka ni är, och jag är såå nyfiken! Lämna gärna en kommentar innan ni går, jag blir såå glad!

9 kommentarer:

LumLum sa...

Vilka underbara byxor!

fante sa...

Fina byxor :-)

Jag tittar inte in här så ofta, men jag har lagt in dig i Reader så jag genast ser när du uppdaterat bloggen med något nytt och fint :-D

Anna sa...

Jättehärliga färger! Jag tittar in lite då och då! :)

Syster Blå sa...

Härligt härliga!Hände att jag också tar mig en titt hos dig!;o)

Syster Blå sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Helene sa...

Vilka fina byxor, tyget är ju alldeles underbart!

Evelina sa...

Jag är här varje dag, för du syr ju nåt VARJE dag! Imponerad!

Har förresten sålt en filt också nu...
Ha det!

Anna sa...

Hej igen! Har lagt till dig på min blogglista, hoppas att det är okej?!

OttoPippi sa...

Sedan jag var här sist (har haft lite blogg-semester ett tag) har du lagt in 5 nya inlägg och jag måste säga att i alla dessa är det helt underbara grejer!! Jag ÄLSKAR dina grejer!! Du är superduktig och allt blir hur cool och snyggt som helst!! Så nu vet du det :-) :-)