söndag 28 september 2008

Bruna höstbrallor


Bara bruna, utan detaljer, helt enkelt! Mitt minsta gryn var i stort behov av ett par sådana. Som man kan matcha med det mesta. Visst är det härligt med någon rolig detalj, här och var. Men ibland är det också bra när det passar till många bodies.
Byxorna har skön retrokänsla, och mönstret kommer från Gynther, men originalmönstret var väldigt brett, så en del justeringar blev det. De är sydda i mjuk velour. Hängslena är sydda med infodring och en stickning intill kanten, istället för kantband.
Det blir nog fler byxor i denna eller liknande modell till lilltjejen. Snygga och praktiska!

11 kommentarer:

Syster Blå sa...

Verkligen supersnygga!!!Dina projekt som du lägger ut här på några dagar skulle ta mig flera veckor känns det som!

♥ mamman i huset... ♥ sa...

Hoppas hoppas hoppas hoppas att du har kvar löv-tyget så att jag kan beställa en väska av dig. OM du har kvar tyget så vill jag jättegärna ha en! Hoppas! Jag vet att jag tog låååång tid på mig att tänka. Ungefär 10000 saker kom emellan... Livet med 3 barn!

Hör av dig!

Skaparstigen sa...

Väldigt mysiga byxor! Och för övrigt fanns det ju massor med fint här på din blogg!

Bubben sa...

oj oj.. nu blir jag avis :) Sånna skulle jag vilja ha till min son!

OttoPippi sa...

SUPERSNYGGA!!!!!!!!!!

ildana sa...

Härligt med fina hängselbyxor på en liten! Jag skulle också vilja sy retro-hängselbyxor, men dessvärre blir det inte lika mycket hängselbyxor när barnet är över året...

LumLum sa...

Superfina! Ser så mjuka och gosiga ut. :)

Titti sa...

Superfina..Såna skulle jag vilja ha till min Saga:-)

Susanna sa...

Riktigt schyssta. Velouren ser så härligt mjuk ut. Håller med oma tt det är sönt med brallor som passar till det mesta. Det som används mest här nu är bruna velourmuddiar, passar alla bodys!

Här passar inte hänglsebyxor tyvärr då I bara svettas i dem, men de är verkligen superfina. När hon blir större och kan gå ska det dock bli retrobrallor här med!

Snygga!!!! Och vilket litet charmtroll det var på bilden också!

lotlin sa...

finfina!
och underlägget och bebisen med!

gullhjärta sa...

Jättefina, oftast är det enklaste det snyggaste. Jag har en ambition att sy ngt liknande till min lilla knodd, som snart är 1 månad. Får se om det blir någon tid över, dåligt med det mellan amningarna för tillfället.