måndag 29 september 2008

Medvetet modeDen här veckan är det miljövänliga veckan, med tema medvetet mode. För mer information, se naturskyddsföreningens hemsida. Att återanvända gamla textilier, är ju inte bara snyggt det är ju det bästa material vi kan göra "nya" kläder av! Det belastar ju inte miljön mer än den lilla el som går åt när vi gasar på våra symaskiner! Och det är inte i närheten av vilka resurser som krävs för att skapa nya textilier.


Dagen till ära, som start på denna vecka visar jag en beställd skjortblus, i återanvänt härligt Skillingaryd-tyg!

8 kommentarer:

Malvalin sa...

Viktig vecka som borde ändras till miljövänliga året på sikt. Alla dagar miljötänk. Tack för att du ger skaparlust till andra med dina genomtänkta och vackra syidéer!

vikevire sa...

Tack för besöket hos mig. Sygryn var ett bra namn tycker jag. Det var väldigt roligt att titta på alla dina bilder. Så välsytt och du har fått möstren placerade så snyggt på plaggen. Jättefint, men så är du syfröken också. Det är roligt att sy små plagg och kan man göra något av tidigare begagnat känns det ännu bättre.

Botilda sa...

vilken bra vecka! Och vilken snygg skjortblus.

Syster Blå sa...

Mycket fin! Gillar ditt tyg, tycker det är härligt med så mycket grönt. Trevlig!!

Kort og Søm sa...

Så fin den er, veldig fint stoff!

Susanna sa...

Tjusigt!!!

Designdrömmar sa...

Vad roligt att jag hittat till dig! Du syr helt underbara plagg. Blir sugen på att beställa något till mina döttrar. Ska titta runt lite mer nu.
Kram Åsa

Helene sa...

Vilken fin skjortblus! Jag har faktiskt en bit av det tyget själv, jag hade det som gardin i mitt rum som liten. Måste nog sätta saxen i det snart :)