lördag 20 september 2008

DopklänningIdag har vi haft dop för vårt lilla gryn. Kalasande med släkt och vänner efteråt. Lek och bus för barnen, precis som det ska vara:-)


Den här dopklänningen hade lilltjejen på sig. Jag har sytt överdelen av ett tyg som är gammalt men oanvänt. Kjoldelen är sydd av ett lakan med virkad spets, som kommer från min sambos morfar. Baksidan är helt öppen, bara en tryckknapp och knyt i nacken. Efter att detta kort togs, har det också tillkommit ett brunt band med rosett. Rosetten smakade gott verkade det som, för den ville vara i munnen hela tiden;-)

4 kommentarer:

Susanna sa...

Vilken fin dopklänning!

gullhjärta sa...

Åh, vad fin den var. Jag har också tänkt att sy en dopklänning till vårt lilla nytillskott, men han är bara 17 dar än så länge så jag har lite tid på mig. :) Din var superfin och orginell.

Kommer ihåg från äldsta sonens dop att rosetten var god, han sög på sitt gröna band så att man kunde vrida ur det efteråt. :)

lilla hjärtat sa...

Å va fin den var. Roligt att se lite anorlunda dopklänningar. När vår son döptes använde jag mig av sambons syskon klänning och sydde en ny underklänning i brunt som gick igenom med brun rosett.

jejja_79 sa...

åh,den var superfin, oftast under dop används ju någon av föräldrarnas äldre dopklänningar, så det är kul att se något annorlunda och nytänkande..... kanon =)