onsdag 17 september 2008

Ränder till båda grynen!


Jag har visst blivit lite galen i att syskonmatcha! Men det är ju faktiskt rätt kul, och storasyster gillar när lillasyster har ett liknande plagg på sig:-) Alla tre plaggen blev riktiga favoriter på en gång. Tröjan i raglanmodell, har utgångsmönster från Ottobre 4/08, men jag har smalat av den en hel del. Byxorna är mitt byxmönster utan sidsömmar. Detta mönster passar mitt stora gryn väldigt bra, då hon behöver längd, men inte så mycket bredd. Heldressen till lillasyster, är en förlängd variant av det mönster jag knåpade ihop till den första heldressen jag sydde, och bloggade om för ett tag sedan. Randig och enfärgad stetchjersey från Stoff & stil, orange collagetyg från Ohlssons tyger.Det värmer i en sygalen mammas hjärta när mitt stora gryn, inte ville ta av sig kläderna på kvällen utan ville sova i dem också. Trots i positiv bemärkelse;-) Det blev dock nattlinne till slut:-)

7 kommentarer:

Helena sa...

Åh vilka fina kläder! Jättegulligt med syskonmatchning.

Prinsessklänningen är jättefin den också!

Cecilia sa...

Fiiiint :) Länge sen jag sydde av den randiga, måste komma på något att göra igen.

Roligast att se syskonen i kläderna :D

ildana sa...

Vilka gulliga syskon som matchar! Härligt med så mycket färg på små (det är sällan man själv vågar klä sig så färggrannt).

lilla hjärtat sa...

Så sött härligt med lite färger. Är det stoff & Stil´s? Jag bara längtar till jag får börja sy lite syskonmachning.

Mimmi sa...

Jätte-, jätte, jättefint!

Susanna sa...

Superfint!!!

Syster Blå sa...

Av en slump fick jag upp detta inlägg! Vilka fina grejor!!!! Så söta tjejor. Bodysuiten va bara så fin!! (va ju på semester när du sydde dettta, annars hade jag ju inte missat det!!!)=0)